Steunpunt ZZP laat u er niet alleen voor staan

Contact: 088-5507777 | info@steunpuntzzp.nl

Diensten aanbod

Wij hebben gekozen om slechts een klein deel van onze meest voorkomende diensten uit te lichten. In veel gevallen is het maatwerk. Goed contact tussen u als klant en ons als leverancier, dat vinden wij belangrijk. Luisteren naar uw behoefte, toetsen aan wet en regelgeving, vinden van de niet altijd voor de hand liggende oplossing. Graag nodigen wij u uit om in een oriënterend en vrijblijvend gesprek te onderzoeken wat wij voor u kunnen betekenen.

Steunpunt zzp biedt u onder andere:

Een greep uit onze mogelijkheden

Steunpunt zzp helpt o.a. bij...

ZZP’ers: onze specialiteit.

Schoenmaker blijf bij je leest!

Een goede timmerman, kok of consultant is niet altijd een goede administrateur. Hij of zij is een vak- man/vrouw op een specialistisch gebied. Als zzp’er wordt u geacht op alle gebieden thuis te zijn. Afgezien of dit wel haalbaar is, is het vaak niet wenselijk. Gebrek aan tijd, inhoudelijke kennis of interesse zijn voor de beginnende ondernemer de grootste valkuil. De vak- man/vrouw is immers begonnen met de onderneming om dat vakmanschap in de praktijk te brengen. En daar komen wij in beeld. De zzp vak-man/vrouw onderneemt op zijn of haar gebied en wij op het onze.

Dus in onze opinie getuigd het van uitstekend ondernemerschap wanneer iemand zijn of haar kwaliteiten ten volle benut en de voor hen minder aantrekkelijke randzaken, daar waar mogelijk, uitbesteed aan een specialist.

Belt u gerust om te overleggen voor welke randzaken u ons kunt inschakelen.

We kunnen u helpen om een groot aantal randzaken voor u in te vullen. Hierdoor kunt u zich volledig focussen op uw kerntaak: ondernemen!

Wat kunnen we u snel uit handen nemen:

Contact opnemen

Zet de eerste stap en neem contact op!

bel: 088-5507777
mail: info@steunpuntzzp.nl

Onze werkwijze

Foto van Peter
"onder de hoede"
Dave, 32

Tijdens de crisis een paar jaar geleden, kwam ik bij mijn werkgever voor de keuze te staan om me te melden als werkzoekende of om als ZZP-er in de bouw verder te gaan. Omdat ik niet thuis wilde gaan zitten, heb ik de stap als ZZP-er gemaakt. Helaas ben ik geen ster in de bedrijfskundige kant van het ZZP-schap en ging het fout. Gelukkig hebben de mensen bij Steunpunt Nederland mij onder hun hoede genomen en is mijn bedrijf gered!

Onze partners