Steunpunt ZZP laat u er niet alleen voor staan

Contact: 088-5507777 | info@steunpuntzzp.nl

ZZP-er en schulden

Negen van de tien ZZP’ers heeft een eenmanszaak. Dit betekend dat ze zelf, privé, aansprakelijk zijn voor alle schulden. Bedrijfscalamiteiten zijn rechtstreeks van invloed op het inkomen. Steunpunt ZZP heeft de kennis, vergunningen en middelen in huis om ondernemers in financieel zwaar weer te begeleiden. Hiermee wordt vaak de gang naar de bijstand vermeden.

Schuld = Haast = Contact

Steunpunt ZZP biedt kleine zelfstandigen met schuld precies de hulp die ze nodig hebben.

Wij doen dit onder meer door:

Laat het niet zo ver komen en neem contact met ons op. En mocht u al in de molen van het gerechtelijk traject zijn beland, neem dan zéker zo snel mogelijk contact met ons op. Onze gecertificeerde Schuldhulpverleners geven u weer de rust om verder te kunnen.

Contact opnemen

Zet de eerste stap en neem contact op!

bel: 088-5507777
mail: info@steunpuntzzp.nl

Onze werkwijze

Foto van Peter
"onder de hoede"
Dave, 32

Tijdens de crisis een paar jaar geleden, kwam ik bij mijn werkgever voor de keuze te staan om me te melden als werkzoekende of om als ZZP-er in de bouw verder te gaan. Omdat ik niet thuis wilde gaan zitten, heb ik de stap als ZZP-er gemaakt. Helaas ben ik geen ster in de bedrijfskundige kant van het ZZP-schap en ging het fout. Gelukkig hebben de mensen bij Steunpunt Nederland mij onder hun hoede genomen en is mijn bedrijf gered!

Onze partners