Steunpunt ZZP laat u er niet alleen voor staan

Contact: 088-5507777 | info@steunpuntzzp.nl

Alles voor ZZP-ers

Een verantwoorde start, groei of beëindiging

Als u plannen heeft om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan, te groeien of te stoppen kan Steunpunt ZZP u perfect begeleiden in alle fases van het proces. Bedrijfs- of ondernemersplan, de Kamer van Koophandel, het opzetten, onderhouden of afronden van de boekhouding, advies m.b.t. verzekeringen, BBZ (Besluit bijstandsverlening zelfstandigen) en financiering. Kortom, een kleine greep van onze diensten die aansluiten op verantwoord ondernemerschap.

Ontwikkeling van uw onderneming

Vroeger werd wel gezegd als iemand een fout maakte: ”al doende leert men”. Met de coaching door onze (ex-) ondernemers van Steunpunt ZZP hoeft u niet de fouten te maken die andere (startende) ondernemers gemaakt hebben. U wordt door hen begeleid en behoed om onnodig en vaak kostbare fouten te maken. Hierdoor heeft u een voorsprong op diegene die “al doende leert”.

voorkomen dat uw bedrijf ‘omvalt’

Doordat onze coaches gepokt en gemazeld zijn in ondernemersland én een uitgebreid netwerk hebben, zien zij vaak bewegingen in de markt of uw bedrijf voordat u ze ziet. Samen met de korte lijnen tussen administratie, u en de coaches, zorgt dit ervoor dat er op tijd bijgestuurd of ingegrepen kan worden.

Financiële ondersteuning aanvragen

De financieel specialisten van Steunpunt ZZP maken een voor u op maat gesneden traject/plan voor financiële ondersteuning. Of het om een krediet via commerciële partijen gaat of een ondersteuning vanuit de overheid (BBZ), wij hebben de kennis en ervaring. Wel zo fijn dat u dit niet zelf hoeft uit te zoeken.

Financieel bestaansminimum

Als startende, groeiende of stoppende ZZP-er zijn er verschillende mogelijkheden om voor een bijstand of subsidie in aanmerking te komen. Samen met uw coach gaan wij bekijken waar u eventueel voor in aanmerking kunt komen.

Zet de eerste stap en neem contact op!

bel: 088-5507777
mail: info@steunpuntzzp.nl

Onze werkwijze

Foto van Peter
"ondernemen zonder zorgen"
Peter, 27

Ik zat al 1,5 jaar in de WW en het was mijn droom om zelf een onderneming te starten. Ik heb toen contact opgenomen met Steunpunt ZZP. Zij hebben mij helemaal begeleid in de voorbereiding en met de aanvraag voor de financiële steun die het UWV en de gemeente bied aan starters. Nu ik op eigen benen sta, blijft Steunpunt ZZP mijn administratie doen.

Onze partners